Cijfer folieballonnen

Een blikvanger van formaat: deze prachtige cijfers ballonnen tot maar liefst 100 cm groot en in verschillende kleuren. Erg leuk om te geven of om te krijgen. Gevuld met helium of met lucht zijn deze ballonnen een succes op elk feest, verjaardag of jubileum. Maar ze passen ook erg goed als decoratie in winkels, clubs of theaters.

Zelf bijvullen met helium of lucht

U kunt de ballonnen zelf vullen met helium of lucht, maar wij doen dit ook net zo graag voor u. Dan bezorgen wij u de ballon(nen) gevuld met helium.

Het mooie is ook dat u deze folieballonnen zelf kunt bijvullen met helium of lucht. Ze hebben namelijk een zelfsluitend ventiel. Zo kunt u er nog weken, of zelfs maanden, plezier van hebben.

Herbruikbaar

Na het feestje kunt u de ballon leeg laten lopen en opbergen. Tot het volgende feestje weer begint en u ze weer erbij kunt halen. Zo heeft u er extra lang plezier van.

Hoe blaast u de folieballon op?

U kunt de folieballonnen opblazen met de mond, met een ballonpomp of met helium. Bij de ballon zit een rietje meegeleverd, waarmee u de folieballon met de mond kan opblazen. Het rietje steekt u in het ventiel, welke aan de onderkant van de ballon zit.

Heeft u een heel verhaal te vertellen en dus meer cijfers (of letters) nodig, dan is het best een opgave om alles met uw eigen lucht op te blazen natuurlijk. Dan kunt u het beste een ballonpomp gebruiken. Of vul ze gewoon met helium. Zoals we boven al aangaven kunnen wij dit ook voor u doen. Of gebruik een helium tank. Het ventiel van het helium tankje kunt u ook in het ventiel van de ballon steken.

Na het vullen haalt u het rietje weer uit de ballon. Het ventiel sluit automatisch. Belangrijk is dat u de ballon niet te hard opblaast. Het zou zonde zijn als hij kapot knalt natuurlijk.

Cijfers en letters

Maak op originele en stijlvolle een boodschap met cijfers en letters. Gebruik daarvoor de speciale letter folieballonnen. Dat kan in dezelfde kleur maar ook het combineren van kleuren geeft een verrassend effect. De rose gouden ballonnen zijn helemaal trendy en matchen bijvoorbeeld heel goed met de zilvere versie.

Gebruik de kleine cijfer folieballonnen bijvoorbeeld in kleine ruimtes of als u lange teksten wilt maken. De grote cijfers zijn door hun formaat bij uitstek geschikt om grote ruimtes op te vullen maar ook in een huiskamer of etalage komen deze cijfer ballonnen goed tot hun recht.

Aan de onder- en bovenzijde van de ballon vindt u lipjes waarmee u de ballon bijvoorbeeld een (nylon)draad kan bevestigen. U kunt ook aan elke ballon afzonderlijk een lintje maken.