Letter folieballonnen

Creëer je eigen naam, boodschap of tekst met ballonnen in verschillende maten en verschillende kleuren. Vul de folieballonnen met helium en je hebt een prachtige zwevende blikvanger. Maar ook gevuld met lucht zijn de ballonnen prachtig. Heel eenvoudig op een lijn te bevestigen of aan een wand, muur of plafond. De folieballonnen zijn leuk om te gebruiken bij feestelijk gelegenheden zoals geboorte, jubilea, verjaardagen en bij (sport)wedstrijden. Ook zakelijk zijn de folie letterballonnen goed te gebruiken bijvoorbeeld op beurzen of in etalages.

Uitstekende kwaliteit letter folieballonnen

De folieballonnen van Feestfirma zijn van uitstekende Europese kwaliteit voor een prijs die u nergens anders terugziet. Maak met deze prachtige letter folieballonnen zelf de prachtigste decoraties.

Ik wil 2 keer dezelfde letter gebruiken, kan dat?

Je kunt zelf kiezen welke letters je wilt hebben. Zo kun je bijvoorbeeld ook meerdere van dezelfde letters kopen. Je krijgt dus geen pakketje van alle 26 unieke letters van het alfabet.

Hoe groot zijn de letter ballonnen?

We hebben de ballonnen in 2 afmetingen: 35 en 100 cm hoog. Blikvangers van formaat. Wat je ook wilt spellen met de ballonnen (naam van de jarige of misschien wel een aanzoek?), je boodschap is niet te missen.

Helium en lucht

Je kunt de ballonnen gewoon zelf opblazen, met de mond. Heb je een hele zin gemaakt van de ballonnen en dus geen zin om je longen het werk te laten doen? Dan kun je kiezen voor een ballonpomp of vul ze met helium. Maar kijk wel even bij de omschrijving van je gekozen ballon zelf. De 35 cm ballonnen gaan namelijk niet zweven wanneer je deze vult met helium. Dit in tegenstelling tot je misschien wel zou verwachten van helium.

Hoe lang blijven folieballonnen vol?

Folieballonnen zijn van betere kwaliteit dan ballonnen van latex. Ze blijven daardoor langer in vorm. Van een latex ballon kun je gemiddeld gezien rond de 9 uren tot 2 dagen van genieten. Een folieballon kan zelfs weken of maanden meegaan. Natuurlijk hangt het er wel af of je ze binnen of buiten hangt. Binnen heb je natuurlijk niet te maken met neerslag en wind of andere weersinvloeden.

Cijfer ballonnen

Soms kun je iets niet in woorden uitdrukken, maar wel in cijfers. Of ga voor een combinatie van letters en cijfers. Bijvoorbeeld met een verjaardag. Ook de cijfers zijn in 35 cm en 100 cm groot en in dezelfde kleuren als de letters. Mooi bijpassend, dus! Bekijk onze cijfer ballonnen.

Bestel vandaag, betaal morgen

Heb je een keuze gemaakt? Leuk! Betalen kan op verschillende manieren, waaronder met iDeal. Maar wil je liever achteraf betalen? Dan kan dat met Afterpay, voor zowel zakelijk als particulier. En bestel je vandaag nog voor 17:00u? Dan ontvang je je pakketje morgen al. Je ontvangt van ons een track en trace, waardoor je altijd kunt zien waar je bestelling zich bevindt. Bekijk ook onze retourmogelijkheden.