Was & bamboe tuinfakkels

Voor elke tuin is er een gepaste fakkel. Of je nu een terras hebt waar je een bamboefakkel plaatst of juist een grasveldje waarop je een wasfakkel zet: de avonden zijn sfeervoller met een mooie tuinfakkel. Tuinfakkels van Feestfirma zijn niet alleen mooi voor in de tuin, op een strandfeest of bij een bruiloft maar worden ook gebruikt bij herdenkingen en stille tochten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bamboefakkel kopen voor in je tuin

Een bamboefakkel voor in je tuin koop je bij Feestfirma. Onze bamboefakkels zijn hervulbaar terwijl ze al ruim 7 uren kunnen branden. Met lampenolie vul je de oliehouder en je tuin zal door de tuin fakkel nog een fijnere plek zijn om de avonden door te brengen. Het maakt niet uit of je de tuinfakkel in het gras zet, in de modder of in het zand: de bamboefakkel heeft een punt waardoor je op alle soorten feesten en ondergronden de fakkel kunt gebruiken.
Een bamboefakkel is verkrijgbaar in de gebruikelijke bamboekleur, maar wij leveren tevens zwarte bamboefakkels.

Wasfakkel kopen voor optochten of stille tocht

Een wasfakkel kopen hoeft niet alleen voor tuin feestjes, maar kan ook zijn omdat je een optocht of stille tocht hebt. Je wilt deze stille tocht een extra lading geven door een lichtje op te steken: met de wasfakkel (ook wel waxfakkel genoemd) ben je zeker van ruim 45 minuten lang een brandende vlam. Feestfirma levert standaard handbeschermers bij de wasfakkels, waardoor deze fakkels dus niet alleen geschikt zijn voor in de tuin, maar ook voor optochten. Hoe gaaf is het wanneer je een tuinfeest geeft en je de show steelt met je tuinfakkels van Feestfirma!