Geboorte

Vier de komst van jullie kindje met de leukste geboorte decoratie. Slingers, ballonnen, kartonnen bekers in roze en blauw. Maar natuurlijk ook in overige kleuren, voor als je het subtiel wilt houden of wanneer je meteen wilt verklappen wat het geslacht van jullie toekomstige baby is. Kies hieronder je decoratie en laat de voorpret alvast beginnen.

Originele geboorte versiering

De geboorte van jullie kind is onvergetelijk bijzonder moment. Dat wil je met iedereen delen en vieren. Maar ook het moment dat je eindelijk kunt vertellen dat jullie in verwachting zijn is natuurlijk een feestje waard. Een babyshower. Of een soort gender reveal party.

Bij ons vind je de traditionele kleuren versiering: blauw voor jongens en roze voor meisjes. Maar ook neutrale decoratie hebben we voor je. Dat laatste komt weer erg goed van pas bij een gender reveal party.

Combineer met verschillende decoraties

Versiering kan zitten in de kleinste details. Bijvoorbeeld confetti op de tafel. Of een grote ballon met roze of blauwe confetti erin. Spannend voor een gender reveal party. Maar je kunt er ook op los combineren. Ga bijvoorbeeld voor slingers, knuffelbeesten en ballonnen. Verwelkom je bezoek met een roze of blauw loper.


Bestel vandaag, morgen in huis

Bestellen gaat op een makkelijke manier en vaak hebt u de volgende dag het product al in huis als deze voor 17:00 uur is besteld. We zorgen er graag voor dat het een tijd wordt om niet te vergeten.