Geschiedenis van Feestfirma 

 

Feestfirma.nl is ontstaan uit Het Feestplein, van oorsprong een ballonnenbedrijf met uitstapjes naar openingen, events en special effects. Sinds 2005 hebben wij ons bezig gehouden met alles wat te maken heeft met ballonnen, ballondecoraties, ballonnen bedrukken, helium ballonnengroothandel etc. Vanuit hier kwamen we in 2007 contact met BalloonTime, bedenker en ontwikkelaar van disposable heliumtankjes. Dat hier een markt voor was bleek al snel, in datzelfde jaar lanceerden wij Heliumshop.nl, onze eerste webwinkel met de BalloonTime heliumtankjes en bijpassende ballonnen. Niet geheel zonder succes want binnen 4 jaar waren we door de groei al flink uit ons jasje gegroeid en zijn we 3 keer verhuisd. Sinds 2012 zijn we gevestigd in een pand met 1.000 m2 aan opslagruimte en kantoren. 

 

Omdat Heliumshop technisch gezien niet voldoende mogelijkheden bood om onze grote ambities te dekken hebben wij Feestfirma gelanceerd in 2012. Een nieuwe webwinkel met een groot en continu vernieuwend assortiment aan feestdecoratie. Het woord feestdecoratie dekt echter lang niet de lading van wat wij doen. Neemt u eens rustig de tijd om de producten in onze webwinkel te bekijken, u zult zien dat wij niet zomaar producten inkopen en zonder idee in onze webwinkel verkopen. Achter elk product wat wij verkopen zit een idee waarover is nagedacht. Met onze jarenlange kennis en ervaringen hebben wij een assortiment voor u samengesteld waarin u voor bijna elke feestelijke gelegenheid stijlvolle producten vindt. Wij verkopen niet alleen feestdecoratie producten maar bovenal sfeer, dat is wat wij proberen te bereiken met onze producten. Onze creatieve en slimme inkopers zijn elke dag opnieuw voor u bezig om vanuit de hele wereld de beste en leukste producten in te kopen. Dat ze hun vak verstaan kunt u zien in onze webwinkel, originele en stijlvolle producten tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Gelooft u ons als wij zeggen, kwaliteit hoeft echt niet duur te zijn. Wij bewijzen het elke dag. 

 

Onze filosofie 

 

Vele internet winkels maken in hun expansiedrift vaak de fout om de persoonlijke binding met de klant te verliezen. Wij willen onze klanten het gemak van het internet bieden met de service en vriendelijkheid van de slager op de hoek. Ons 10-koppige team haalt alles uit de kast om onze klanten tijdig de juiste producten te leveren en indien nodig voorzien van deskundig advies, wij zijn pas tevreden als u dat bent. Veel plezier in onze webshop!