Schmink

Even als piraat door het leven? Of misschien als superheld? Met schmink tover je je eigen gezicht of die van een ander om in de meest bijzondere creaties. Bij de schminksets vind je stap voor stap instructies hoe je die mooie creaties kunt maken.

Schminken als een professional

Schminken als een professional is nu verrassend eenvoudig met de schminksets van Snazaroo. Wij hebben een mooi assortiment voor je samengesteld waar je als schminker alles kunt vinden. Van beginnend schminker tot professional, wij hebben alles in huis.

Maak zelf de mooiste creaties met o.a. handige sjablonen voor diverse thema's. Alle designs worden stap voor stap voorgedaan zodat iedereen het ook thuis zelf kan doen. Of bekijk tutorials op YouTube. Alle Snazaroo producten zijn huidvriendelijk, geurloos, niet giftig en afwasbaar. Alle Snazaroo producten zijn dermatologisch en toxicologisch getest.

Indianen en schmink

Het gebruik van schmink gaat al terug naar de tijd van de indianen. Zij maakten schmink van aarde en water. Met de aardtinten wilden ze goden gunstig stemmen. Het Nieuw-Zeelandse vol Maori gebruikten ook schmink. Zij deden dit om indringers in hun territorium schrik aan te jagen.

Schminkset kopen

Bestel vandaag nog voor 17:00 uur je schminkset naar keuze, en we zorgen ervoor dat je het morgen al kunt gebruiken. Niet tevreden? Dan mag je het binnen 14 dagen naar ons terugsturen en ontvang je je geld terug.