Tafeldecoratie

Bij Feestfirma hebben we een heel leuk assortiment tafeldecoratie voor je samengesteld. Trendy in mooie kleuren en, waar mogelijk, van papier. Voor elk (thema)feestje of gelegenheid. In deze categorie komen er wekelijks ook leuke nieuwe versieringen bij, kom daarom snel nog eens terug om de nieuwe items te bekijken.

Tafelaankleding voor jong en oud(er)

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder de nodige versiering. En dat geldt ook voor de tafel. Wordt er iemand 50? Of is er iemand jarig en erg fan van voetbal of Disney figuren? Dek de tafel dan met een eetbord of bekers met grote cijfers 50 erop. Of Mickey Mouse of een voetbal. Ook als je het liever gewoon simpel wilt houden, omdat de kracht vaak ook zit in de eenvoud, hebben we genoeg leuks voor je.

Milieuvriendelijke versiering

Het team van Feestfirma is druk bezig om een nieuw assortiment disposable tafeldecoratie te selecteren, denk hierbij aan borden, bekers, bestek, servetten, rietjes en nog veel meer. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de materialen die wij kiezen, zo veel mogelijk natuurlijk en milieuvriendelijk. Daar waar nog geen of weinig alternatief beschikbaar is kiezen wij soms voor kunststof producten om een compleet assortiment aan te kunnen bieden.