Tuinfakkels

Tuinfakkels zorgen voor sfeer op een tuinfeest, buurtfeest of een avond gezelligheid met vrienden en familie. Een bamboefakkel zorgt voor een mooie warme vlam, waardoor het een feest is om in je eigen tuin met fakkels te kunnen zitten.
Daarentegen kunnen wasfakkels juist voor die extra lading zorgen, bij een stille tocht. Bij Feestfirma vind je fakkels voor alle gelegenheden.

Was fakkels 50cm, set 6 stuks
vanaf € 7,50

Was fakkels 50cm, set 6 stuks

Niet op voorraad

Bamboefakkel voor in de tuin kopen

Een tuinfakkel zorgt voor die extra bijzondere avonden. De bamboe fakkel vul je met olie, waardoor de vlam wel tot 7 uren kan branden en daarna is het nog hervulbaar ook. Een fakkel in de tuin is voor alle tuinen geschikt, of je nu een groene of juist bestraatte tuin hebt aangelegd. Met een bamboefakkel van Feestfirma kun je ontspannen genieten van je tuin, je campingplek of huwelijksfeest. De bamboefakkel is verkrijgbaar in de standaard bamboe kleur, maar we leveren ook de bamboefakkel zwart voor wanneer die kleur fakkel beter past bij je tuin. 

Wasfakkel kopen

Wasfakkels koop je bij Feestfirma. Een wasfakkel (soms om waxfakkel genoemd) kun je gebruiken als tuinfakkel, maar is dankzij de handbeschermers ook de perfecte fakkel voor een optocht. Zo worden de was fakkels van Feestfirma gebruikt bij bruiloften en feestelijke openingen, maar ook bij stille tochten. De fakkels branden gemiddeld zo’n 45 minuten en onze wasfakkels zijn eenvoudig aan te steken.