Verjaardag

Er is er een jarig en dat kun je wel zien, want dat ben jij (of een ander natuurlijk). En zeker als er een mijlpaal is bereikt als de magische 50 is het natuurlijk leuk om extra uit te pakken. Vier jouw verjaardag, die van je kinderen of van een andere dierbare met de leukste versieringen. Voor binnen en/of buiten. Bestel vandaag en je hebt je decoraties morgen al in huis.

Verjaardag versiering voor alle leeftijden

In onze shop vind je verjaardag versieringen voor alle leeftijden. Erg handig daarvoor zijn de cijfer ballonnen. Kun je een levenlang mee combineren. Verder kun je er ook echt een thema verjaardagsfeest van maken. Bijvoorbeeld thema voetbal, waarbij de slingers, vlaggetjes, borden etc allemaal met voetbal te maken heeft. Zo maak je de feestversiering nog persoonlijker.

Buitendecoratie

We houden het graag zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarom zijn veel van onze decoraties van papier of karton, zoals borden, bekers en vlaggetjes. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon even buiten gebruiken, al is regen en papier vaak geen goede combinatie.

Gebruikelijk is wel om je buurt ervan op de hoogte te brengen dat er iemand in je huis 50 is geworden. We hebben dan ook verschillende artikelen voor Abraham of Sarah, die je makkelijk buiten kunt laten.