Kinderverjaardag meisjes

Is jouw dochtertje bijna jarig? Dat vraagt om een feestje. Doe hieronder inspiratie op en shop de leukste feestartikelen om het hele huis mee te versieren. Je kunt het zelfs in een compleet thema als Frozen gieten. Vandaag besteld is morgen al in huis.

 

Meisjes verjaardag met themafeest

Maak van het verjaardagsfeestje een echt themafeest. Versier alles bijvoorbeeld in de stijl van Minnie Mouse of eenhoorns. Pinata’s, ballonnen en alles voor een feestelijke tafel. En is jouw dochtertje helemaal fan van de animatiefilm Frozen? Ook dan hebben we zoveel moois in ons assortiment: papieren borden, vlaggetjes en een tafelkleed. Allemaal in Frozenstijl. En wat dacht je van een megagrote folieballon van Olaf? Je kunt zelfs de uitnodigingen van het kinderfeestje versturen in hetzelfde thema.


Persoonlijk tintje

Wat overigens altijd past zijn de cijferballonnen. Elk cijfer is een dier. De 5 is bijvoorbeeld een zebra. En kinderen zijn immers dol op vrolijke figuren en kleuren! Door de leeftijd van je kind aan te geven met zo’n ballon, geef je het feestje nog een extra persoonlijk tintje. We hebben trouwens ook letterballonnen. Leuk om met cijfers te combineren


Shop nu, feest morgen

Blader rustig eens door alle feestartikelen voor het ultieme verjaardagsfeestje voor je dochtertje. Keuze gemaakt? Dan bezorgen we het snel bij je thuis of op een ander opgegeven adres. Dat kan dus zelfs al morgen zijn, als je vandaag voor 17:00 uur besteld.